29. dubna 2012

Obří taška na pleny

Pytlů na plínky pár mám. Ale pokaždé, když jedeme na víkend a nebo víc dní pryč, řeším, kam uskladnit všechny špinavé plínky. Pytle jsou malé a nepohodlné. Na odpoledne nebo den to stačí, ale na 2-3 dny už ne.




Tak jsem si ušila obří tašku. Ale z laminované kočárkoviny - opravdu laminované, neproteče, neprovlhne. Na  plínky ideální. A navíc cenově velice dostupná. Metr jsem kupovala za 59,-/m (výprodej u mráze). Oproti tomu PUL se pohybuje minimálně 300,- /m. A na pytel na pleny je celkem jedno, jestli je materiál certifikovaný na dětské prdelky. Důležitá je funkce.

Tak tedy obří taška na zip (aby se plenky neprosmrděly ven) a také podložené uši, aby se zvýšila nosnost. Odhad je tak 30 plín. 

2 komentáře:

  1. Dobré ráno, nevypere se časem z látky ta impregrace? Děkuji za nápad na tašku v minulém příspěvku, určitě si ji chci ušít.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle látka je jakoby pogumovaná a v ruce dost tuhá. Tohle se nevypere. Spíš rozdrobí. Ta kočárkovina, co jsem šila tašky, ta má jen nějaký zátěr, to by asi nebylo idedální, ale s touhle jsem šila i dno k domečku.
    A navíc já pleny uchovávám na sucho, tj nikdy to nebude tak moc mokré, ale to potřebovalo super nepropustnou tašku. To už je pak nutná igelitka.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.