6. února 2012

Něžné a chlupaté minky kalhotkové plenky

Když jsem viděla tuhle minky v obchodě, prostě jsem jí tam nemohla nechat. Není laminovaná, jako ty určené na kapsovky, ale nevadí. I na klasických plenkách udělají spoustu parády.


Minky je krásný a na omak moc příjemný chlupatý materiál. Tím, že není zespodu laminovaná, je i krásně měkká a poddajná.









Vyšly z toho něžné plenky. Uprostřed je oboustranné froté a u zadečku aksamit. Ani patentky jsem nevolila nijak barevné, aby vyniknul vzor.




A ještě plenky v akci. Chlap si mi sice stěžoval, že klukovi cpu na zadek fialkovou, ale když může mít i kytičky a zvířátka... A kromě toho, plínky dělají radost hlavně nám, maminkám.







Chtěla jsem konečně nafotit postup a dát sem i střih, ale ta minky se tak leskne, že ty fotky prostě nejsou použitelné a není na nich nic vidět. Tak příště. Ještě mám na pár plenek střiženo. Ale tohle jsou asi jedny z posledních, které jsem šila s obracením, jinak už mám radši obšívané na overlocku. Postup i střih je trošku jiný, ale snad i k tomu se časem dostanu.

1 komentář:

  1. ooooch! uslintla jsem si! tak to je nadhera!!! to hod vedle na diskuzi.. ;-) no uz se tesim, az tu latku na neco soupnu..

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.