22. června 2015

Kurz volného quiltování u Jany D.

Udělala jsem si radost. Odložila (poprvé za dva roky) alespoň na den všechny děti tatínkovi a odjela na den do Brna. Jana Dohnalová tam totiž pořádala kurz volného quiltování a to už jsem se moc dlouho chtěla naučit. Zkoušela jsem to už předtím, ale ne a ne a nešlo mi to.

Jana si barví látky sama, šije a quiltuje z nich nádherné věci. Má blog,  ale my dvě se známe z jednoho klubu z Fleru, kde má Jana i obchod. Ty věci jsou tak nádherné, že jsem se do nich zamilovala na první pohled. Takže pokud se od někoho učit, Jana byla ta správná osoba.

A krom to si přece nenechám ujít něco takového, jako 10 bab se šicími stroji najednou :-)






Takže napřed trocha teorie o materiálu, šablonách, trénování vzorů malováním na papír (vůbec mne nenapadlo, že je to potřeba) a jako třešnička na dortu i vlastní šití.



 No a jak se nám vedlo, posuďte sami.





No a protože jsem pro každou špatnost, tak se mi snad podaří zorganizovat s Janou i jeden podzimní kurz v Praze, tak nám držte palce a určitě dám vědět, kdy to případně vypukne.



3 komentáře:

  1. Jé, ty jsi tak úžasně rychlá! Ještě jsem ani nestačila odpovědět na tvůj e-mail a už tu máš článek :)) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na blog, tyhle tvůrčí, originální a velmi inspirativní blogy miluji, čtu je jako pohádku před spaním celé pozpátku.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.