8. února 2013

celý pokojíček

A ještě jsem vám nafotila celý pokojíček, jak to vlastně vypadá dohromady. Takže takové shrnutí
Je to klasický panelákový pokoj cca 12m. Už jsme měli podlahu, vymalováno, garnýž, starší bílý nábytek a snažili jsme se vyjít s málem. Cenově nás to vyšlo řádově kolem 10 000,-

Ještě není úplně dodělaný, ještě tam přijde tmavě modrý koberec (už jsem jeden měla, ale nehodil se navíc ho poslali s kazem, tak jsem ho vracela), tmavé závěsy (opět mi až dneska po měsíc poslali špatnou barvu, tak zkouším reklamovat...) a na zeď ještě látková mapa světa, kterou jsem ještě neušila, ale vypadá moc dobře. 
Pohled k oknu - postýlka (čalouněný rám na starých položených skříňkách), sedací vak.
Matraci jsme nechávali dělat na míru atypickou a obchod úžasný, měla jsme jí asi za 4 dny doma a to byla na zakázku. 
O látkách už jsem psala - kolekce Vroom z Fleru od Jarníčkové http://www.fler.cz/jarnickova.

Tohle jsou staré skříně, které  nám zbyly. Nad dveřmi nová kuchyňská deska z Hornbachu přišroubovaná ze zhora na vingly do zdi. A využitý úložný prostor nad dveřmi.  
 Jedna z mála věcí, které jsme kupovali - trofast z Ikei. Asi ten nejlepší úložný systém na hračky - vše do beden a je uklizeno. Tabule je dárek k narozeninám a má moc úspěch.

 Opět staré skříňky oživené polštářky a před nima válecí matrace. Matraci doporučuju. Dítě pochopilo, že je měkká, teplá a a o dost lepší než sedět na zemi. A mě to taky vyhovuje. Kromě toho jsem nevěděla, kam s ní, když jsme zrušili lavici v kuchyni.  
Lustr s letadýlkem http://www.korunka.cz/stropni-svitidla-detska/massive-detske-stropni-svitidlo-30110-55-10-
 Záclony s mašinkou http://www.elefantshop.cz/detail.php?zbozi=4011903
 Samolepky Moebelix, 3 sady každá jiná, jedna sada asi 60,-
 
















Snažila jsem se to moc nepřeplácat. Tak se to snad povedlo. 
A ještě pro ilustraci, takhle to vypadalo před... moje pracovna velké skladiště všeho možného....

2 komentáře:

  1. Sledovala jsem celou proměnu postupně a výsledek se moc povedl. Super jsou ty skříně vedle dveří, neubírají místo. A pokojíček se mi líbí bez koberce, my je taky nemáme, protože děcka jsou alergici. I když pro menší dítko, jak máš ty je to nutnost, hraje si na zemi pořád. Přeji, ať se malému pokojík líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. děkuju, malej už v něm bydlí a za velký úspěch považuju to, že spí sám celou noc a bez problémů v podstatě od prvního dne, co jsme ho přestěhovali. A když mu přišli kamarádi, tak odmítli vylézt z postele....

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.