3. února 2014

Nový mazlík coverlock

Dlouho jsem váhala, ale už ho mám doma taky. Nový coverlock rozšířil řadu mých strojů. A k čemu je dobrý??? Na všechny pružné lemy, zakončení... a je takovou třešničkou na dortu, aby věci byly opravdu profesionální.
No a aby se tam můj nový mazlík vešel, ještě jsme o víkendu namontovali pár polic. Aneb jak na minimální prostor nacpat co nejvíc věcí.

 A ještě malá vychytávka. Pořád někde hledám pravítko, např. na měření gumy do tepláků. Tak jsem si na hranu stolu nalepila izolepou obyčejný papírový metr.


11 komentářů:

  1. Moc velká gratulace k přírůstku do šicí rodiny. Ať slouží ke spokojenosti. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To se vám povedlo! Skvělá dílna. A to vybavení!!!

    OdpovědětVymazat
  3. nádherná dílna a prima nápad s tím metrem.

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k novému stroji! Mám doma od pohledu stejnou značku. Někdy déle nastavuji napětí než šiji, ale jinak jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulace! To se to bude šít. A jinak vidím ještě nad futrama nevyužité místo na další polici:-)

    OdpovědětVymazat
  6. všem moc díky. Coverlock je doma, ale není čas ho pořádně vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju!! Už se nemůžu dočkat toho svého :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě mě napadlo, na fleru je klub Jak vychytat práci na coverlocku. Možná by se Vám mohly hodit komentáře a tipy na šití.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den, mohu se zeptat na váš názor, jak jste s coverlockem spokojená? A jestli se dobře dívám a jedná se o Janome 1000 CPX Cover PRO? Uvažuji o koupi a jelikož se jedná o nemalou investici sbírám názory... A jak dlouho vám trvalo se s ním skamarádit? Slyšela jsem, že obecně jsou coverlocky složitější...Děkuji za odpověď, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice rychle jsem ho zase prodala. Coverlock nedoporucuju. Rozhodne ne hobby verzi a je jedno, jestli je to janomka a nebo brother. Ten muj vynechaval, neprosil gumu, lemovani krku a pod. Jakykoliv sev je problem. Vetsina holek, co jsme si ho kupovali v podobnou dobu je rozcarovana a asi 1:5 je fakt nadsena. Zbytek bud rika, ze uz by nekoupil a nebo prodava. Je to hrozne naladove, narocne na nite i dalsi material i techniku siti. Takze pokud coverlock, tak za me jen profesionalni idealne petinitku s hornim krytim. V zadnem pripade tyhle male masinky. Skoda penez a hlavne casu a vztekani. Ja nedavno koupila rovnosteh s hornim podavanim a jsou to daleko lip investovane penize.takze asi tak. A kazdy dobry a zkuseny opravar to potvrdi taky.

      Vymazat
    2. Děkuji vám za bleskurychlou odpověď!! A zřejmě i ušetřené peníze :) Myslela jsem si, že to dodá šitým věcem na profesionalitě a každý, kdo své výrobky prodává, tak ho nutně má... Zkoušela jsem dvojjehlu, aby třeba zakončení nohavic vypadalo lépe, ale občas se mi neprováže. No tak to zkusím s dvojjehlou ještě vypilovat a třeba to půjde :) Ještě jednou díky za odpověď a váš čas, Katka

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.