12. října 2013

Katalog střihů Farbenmix

Německá rodinná firma Farbenmix má úžasné střihy, stužky, látky (ty koupíte třeba na Da Wandě) a hlavně nápady. Střihy jsou na papíře přehledné, žádné luštění čar a mají ke střihům mají to nejdůležitější - blbuvzdorné návody nafocené krok po kroku. A zvládnete to i bez jakýkoliv jazykových znalostí. Také fotogalerie věcí šitých podle jejich střihů je super. 

Ale proč o tom všem vlastně píšu - objevila jsem Ameriku - Farbenmix má i katalogy střihů!!!!!
tady je jejich přehled http://www.farbenmix.de/shop/Kataloge:_:113.html
tady rozšíření ze září 2013
dřív jsem to vyhledávala v e-shopu, ale takhle je to super přehledné, střih nakreslený a k tomu ještě vyfocený výsledek...... to zas utratím za "nově objevené" střihy.


A také není od věci, že podle střihy můžete používat k šití na zakázku, což není běžné a třeba Ottobre to vyloženě zakazuje (což by si měli někteří prodejci na Fleru uvědomit a sáhnout si do svědomí - někdy je to poznat na první pohled....)
Takže holky, nebojte se objednat z Německa, stojí to za to a podpoříte pár nadšenců, pro které je práce koníčkem...  s kromě toho, bez jejich stylefixu na šití zipu už nebude moc žít...

a tady pár mých  výtvorů podle jejich střihů a z jejich látek a stužek, vše najdete ve starších článcích na blogu...
Nonity, Danai, Amelie, Skippy....  no a nesmím zapomenout na soví tašku šitou podle Farbenmixího adventního kalendáře den po dni před dvěma roky... 











9 komentářů:

  1. A dodávají střihy s anglickým návodem? Maji je krásný, ale v němčině jsou mi k ničemu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne, německy, ale na webu je to geniálně nafocené a někde jsem myslím viděla i Aj verzi. Fakt stačí jít podle obrázků

      Vymazat
  2. Díky moc za tenhle Váš blogový příspěvek, který jsem právě našla, nebýt Vás, já doteď tu Ameriku neobjevila - uvažuju o koupi nějakých střihů od Farbenmixu a pořád jsem si podle těch pidiobrázků v e-shopu neuměla vybrat :-)) Takže ještě jednou velký dík za tip na jejich katalogy ;-)
    Ještě tak, kdyby na to někdo dělal hromadnou objednávku, abych trošku ušetřila na poštovném... ale člověk nemůže mít všechno :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od 100 eur mají poštovné zdarma i do ČR. A to se nastřádá hned... já objednávala asi před měsícem...

      Vymazat
    2. Což o to, já bych to taky nastřádala hned, ale manžel by to nesměl vidět/vědět :-)))) Každopádně děkuji za informaci, tohle jsem taky netušila. Možná se pokusim najít v okolí někoho, kdo by do toho šel se mnou a s kým bych tu 100 eurovou hranici překonala ;-)

      Vymazat
  3. Mohla bych, prosím, ještě požádat o radu ohledně objednávky Farbenmixu? Za jak dlouho Vám obvykle objednané věci přijdou? Někde jsem četla, že jsou dost rychlí a já jsem objednávala předminulý čtvrtek a pořád nic. Jen se u statutu objednávky objevilo minulé pondělí, že je zaplacená. Tak nevím, jestli mi to náhodou nezapomněli poslat :-)) Moc děkuji za odpověď!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už by to tu mohlo být, ale nedávno měli nějakou super akci na látky, tak jsou možná zahlceni

      Vymazat
  4. Dobrý den,
    nebudete objednávat střihy z Farbenmixu? Nebo někdo,kdo by se přidal k objednávce?(dyštak mi napište na 1Maskova@seznam.cz)
    děkuji

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.