18. srpna 2013

Kapsovky

Miminka vyrostla z novorozeneckých plínek. Teda spíš jsme je odkolovali, kamarádka čeká za dva týdny první miminko, tak už si brala spoustu věcí. Jinak by ještě asi chvilku vydržely, ale už mám doma pěkné cvalíky, mají skoro 5 kilo a jsou jim kapsovky i kalhotkovky. Jenže kalhotkovky se dost špatně zmenšujou a jsou na bříšku moc velké. U kapsovek to nehrozí. Ale zas jich máme málo. Tak jsem sedla ke stroji a vyšila skoro všechny zásoby pulu a suede. A čekám na novou várku, ty zbytky už k sobě nepasujou. 
Ale aspoň jsem vyzkoušela plínky inspirované Jitu - jednobarevky s obrázkovýma ušima. Prostě víc obrázků nebylo, zato jednobarevného pulu spoustu.


 K dipozici je nový střih nový střih na kapsovky, sedí od cca od 3,5 kil. Jako obvykle mi pište na mail. K dispozici také střihy na kalhotkovku jednovelikostní, svrchňáčky jednovelikostní a novorozenecké kalhotkovky a svrchňáčky. 






6 komentářů:

  1. Alčo, jsou moc pěkný :-) Mám stejný problém, kalhotkový mě štvou tím zmenšením, prostě je to na 4-kilový miminko moc velký "balík" :-( Tak asi taky sednu ke stroji a zkusím nějakou kapsovku, i když abych pravdu řekla, tak šití plen mě teda dvakrát nebaví :-D Budu se asi hodně dlouho přemlouvat :-D Já si na Vojtu před 2 lety pořídila BumGeniusky, jsou jako AIO, ale s kapsou, dají se ještě dovycpat a kupodivu schly docela rychle, tak možná zkusím ušít podle nich :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Bum Genius mám taky dobrou zkušenost. Je to vlastně jediná "originální" plína, kterou doma ještě mám. Střih mají super, materiál na vkládačky z toho mikrovlákna taky. Střih je sice o dost širší než šiju já, jiný výřez, ale sedí fakt dobře. Zrovna dneska mi má přijít balík z Detivbavlnke a mám objednané i to mikrovlákno v metráži, tak jsem na něj zvědavá. Přeci jen je ten flís na vkládačky dost těžký, když se to hodně nacpe.
      Ať ti malá krásně roste. A to už má 4 kila????

      Vymazat
    2. Tak to pak dej vědět jak jsi s tím materiálem spokojená ;-)Jj, už má 4 kg :-) měla porodní váhu 3600g a je to jedlík :-D

      Vymazat
  2. Ty jednobarevené plenky se vzorovanýma ušima vypadají náhodou skvěle! Je paráda, že ti miminka tak pěkně přibírají, my s tím zatím bojujem (no, musím hledat pozitiva, takže aspoň nám ty nejmenší plenky dlouho vydrží:-) ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky je mladší, prckům už je skoro 3,5 měsíce.... novorozenecké vydržely v pohodě 3 měsíce. Jsem za ně ráda, jestli mi něco vadí, tak mímo s velkým zadkem, co má kvůli tomu hlavu z kopce.

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.