28. září 2012

Aparthotel Šumava a dětské centrum

Píšu o dalším hotýlku pro děti, který jsme navštívili. Je to Aparthotel Šumava v Kašperských Horách a hotel je opravdu určen pro děti a je na to i vybavený. Hned ve vedlejší budově je úžasné velké dětské centrum a to využijete i jindy na cestách.


ubytování:

Jedná se o 4**** hotel. Má pokoje vybavené i malou linkou,  ledničkou, vařičem a základním nádobím. S dětmi určitě oceníte.
Pokoje byly moc příjemně zařízené. Kvalita je opravdu znát.
Všude je přístup k internetu.
Hotel úžasný, moc milý personál, ale kapánek vyšší byla ta cena....


vybavení:


V hotelu je vířivka, sauna a posilka, venku bazén. Ale do bazénu na dvoře se chodí dost nešikovně. Dá se projít i do vedlejší zahrady dětského centra.
Na přání zapůjčí postýlku, chůvičku, dětskou židličku.
Na recepci jsou k dispozici i šanony s různými mapkami a trasami výletů po okolí a to i s kočárkem. Recepční ochotně rozfotí mapku. 
děti můžete vyřádit hned vedle v obrovské herně, tělocvičně a na přilehlé zahradě. http://www.sumava-volnycas.cz/cvc Z toho jsme byli opravdu nadšení. Velké množství hraček, ale i trampolína, prolézačky, klouzačky i vevnitř uspořádané do několika místností, venku také množtví herních prvků včetně lezecké stěny. Vyřádí se děti od malých lezců až do  let. Opravdu jedna z nejlepších heren, v jakých jsme kdy byla.
Hotel s centrem pořádá i velké množství pobytů pro různě staré děti. My byli už loni s miminkem - program cvičení pro miminka a bylo to moc fajn. Cvičitelka byla opravdu profesionálka a ne někdo, kdo to dělá jako koníček a je to na tom vidět.


stravování:

měli jsme jen snídaně. V jídelně nejsou k dispozici židličky, ale jen podsedáky a to pro malá miminka moc není. V jídelně je malý dětský koutek.
Další jídla jsme nezkoušeli a myslím, že se ani nevařilo a chodili jsme na jídlo po městě.
Ale na pokoji si můžete bez problémů uvařit sami.

shrnutí:

vadila mi především cena. Byla opravdu vysoká. Ale pořádané programy i bydlení  jsou opravdu skvělé. Takže pokud nekoukáte na cenu a nebo si to prostě chcete maximálně užít, doporučuju. 
Nadšená jsem byla nejen ze Šumavy, ale hlavně z dětského centra http://www.sumava-volnycas.cz/cvc. To můžete navštívit i nezávisle na ubytování a  příště asi zvolíme ubytování buď nabízené hotelem formou bed and breakfest v centru volného času v podkroví, které je levnější a nebo si najdeme nějaký penzionek.


2 komentáře:

  1. Taky jsem tam byla v létě na dovolené s cca 14měsíční dcerou. Bylo tam fajn, obsluha hodná, všude čisto. Jen ta cena. A nejúžasnější je ta zahrada, tak je fakt úžasná....Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Právě uvažujeme o dovolené a jelikož máme také menší děti, tak se mi moc líbí ta dětská herna, kterou jsi zmínila v článku. Tam by se našim dětem hodně líbílo, takže to budeme zřejmě směřovat někde do té blízkosti. Tady http://www.topsleva.cz/pobyty/sumava jsou velmi pěkné ubytování na Šumavě a je to od některých penzionů pár kilometrů.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.